Engelska gymnasium och vuxenutbildning | Gleerups

Engelska

Här hittar du tryckta och digitala läromedel i engelska för gymnasium och vuxenutbildning.
Viewpoints 3 Elevbok

Viewpoints Nyhet

En serie basläromedel som täcker steg 5, 6 och 7. Fängslande texter som presenterar olika perspektiv från den engelskspråkiga världen, ett stort urval digitala och tryckta produkter för olika undervisningsstilar och behov, kvalitetssäkrat och tydligt innehåll samt massor av övningar och extra resurser.

Viewpoints Vocational Elevbok + Daisy-CD

Viewpoints Vocational

Läromedel för den första årskursen, Engelska steg 5, i de yrkesförberedande programmen. I läromedlet ingår elevbok, elevwebb, lärarwebb och lärar-cd. Finns även som komplett digitalt läromedel för dig som vill arbeta helt digitalt.

Pick & Mix 2 Elevbok

Pick & Mix Nyhet

Ett unikt och nytänkande läromedel som erbjuder variation och flexibilitet för alla som läser eller undervisar i Engelska steg 5 och 6. Pick & Mix finns i två varianter – som tryckt elevbok och som komplett digitalt läromedel.

Context 1 Main Book

Context

Läromedel för högskoleförberedande program samt Komvux som täcker Engelska steg 5 och 6. Med Context arbetar eleverna på ett nytt sätt, mer likt svenskundervisningen: de blir medvetna om vad de lär sig och varför och lockas att reflektera över processen och sina framsteg.

Stepping Stone 2 Elevbok 3:e uppl

Stepping Stone Nyhet

Allt-i- ett-material för grundskolenivå för vux, nyanlända elever i grundskolan eller introduktionsprogrammet med en metodisk och tydlig struktur.