Om jag är lärare på mer än en skola, kan jag använda samma inloggning?

Om din skola har en integration med Gleerups så blir du automatiskt registrerad som lärare på alla skolorna du tillhör.

Om din skola inte har en integration och du redan har ett användarkonto loggar du in på Gleerups portal och klickar på dina initialer högst upp till höger. Klicka på "Mitt konto" och därefter knappen "Gå med i skola". Fyll i den andra skolans licens-ID så kan du framöver växla mellan de olika skolor du tillhör.

För att byta skola när du är registrerad på flera, logga in på Gleerups portal och gå till menyn som du når när du klickar på dina initialer högst upp till höger. Välj "Byt skola" och klicka på aktuell skola.