Hur får jag som komvuxelev tillgång till mina digitala läromedel?

Du som är komvuxelev och ska börja envända ett digitalt läromedel som du köpt från Gleerups måste registrera dig som ny användare: Du har fått e-post från Gleerups med ett licens-ID. Detta är en kod som du ska använda när du registrerar dig som ny användare. Glöm inte att titta i skräppostmappen om du inte fått mejlet.
- Gå till gleerupsportal.se - Klicka på "Registrera konto"
- Fyll i e-postadress och licens-ID (Se till att du inte har några mellanslag före och efter licens-ID om du kopierar det.)
- Fyll i dina uppgifter och välj lösenord
- Klicka på Skapa konto
Nu kan du logga in med din e-postadress och valda lösenord (inte licens-ID) i gleerupsportal.se och börja använda dina digitala läromedel. Om du redan har ett konto i Gleerups portal loggar du in som vanligt och hittar dina nya läromedel under "Mina läromedel".

Om du inte hittar ditt nya läromedel, kan du prova att klicka på ditt namn uppe i högra hörnet och se om alternativet "Byt skola" finns. Dina läromedel kan finnas där. Kontakta annars Gleerups support på info@gleerups.se eller 040-20 98 10.