Jag är elev på Komvux och har köpt mitt läromedel själv, hur gör jag för att bli del av en undervisningsgrupp?

Din lärare ger dig en gruppkod som du aktiverar under "Mitt konto". Du hittar "Mitt konto" genom att klicka på ditt namn uppe i högra hörnet när du är inloggad i Gleerups portal. Där väljer du "Gå med i klass/grupp" och skriver in koden du fått från din lärare. Kontrollera att inga mellanslag kommer med före eller efter koden. När detta är gjort behöver du uppdatera sidan (Ctrl + R), då kommer du att se en siffra inom parentes efter rubriken Klasser/grupper. Klickar du på rubriken Klasser/grupper kan du se namnen på de grupper du tillhör.