Hur kommer jag som lärare enklast igång med Gleerups digitala läromedel?

Klicka på frågetecknet som du hittar uppe till höger när du loggar in i dina läromedel på Gleerups portal. Här finns gott om hjälp för att komma igång. Välj mellan onlineutbildning, instruktionsfilmer som guidar dig genom funktionerna eller ämnesfilmer som visar de digitala läromedlens upplägg.

Du hittar också gott om hjälp för att komma igång på Gleerups supportcenter