Sfi - tryckta och digitala läromedel | Gleerups

Sfi

Hos oss hittar du ett stort urval av material för sfi. Allt från heltäckande basläromedel, till bredvidmaterial, hörövningar och kopieringsunderlag för alla nivåer och studievägar.
Ingång Sfi Studieväg 2 Textbok

Sfi-serien Ingång Nyhet

Ingång är en läromedelsserie för vuxna elever som studerar på sfi. Serien är anpassad per studieväg och kurs. Det finns en textbok med tillhörande övningsbok och lärarhandledning för varje studieväg. Vill du istället arbeta helt digitalt finns kompletta digitala läromedel som innehåller allt - texter, övningar och lärarhandledning.

Ingång Sfi Studieväg 3 Kurs C-D, digital, elevlic, 12 mån

Ingång som kompletta digitala läromedel Nyhet

I sfi-serien Ingång kan du välja att arbeta med kompletta digitala läromedel. Här finns exempelvis självrättande övningar och du som lärare kan följa elevernas arbete via den inbyggda resultatsidan i din digitala lärarversion. Läs mer om alla smarta möjligheter som Ingång, digitala läromedel erbjuder!

Läsglädje Ismail går till tandläkaren

Läsglädje Nyhet

Läsglädje är en serie med enkla lättlästa böcker för vuxna som just lärt sig att läsa och förstå lite svenska. Texterna är kopplade till foton som speglar och konkretiserar vardagshändelser. Fotona och texterna ska inbjuda till samtal kring händelserna i böckerna. Längst bak i böckerna finns en ordlista och dialoger. Det finns även en ruta med pedagogiska tips till läraren.

SFI-boken LÄS! Kurs B och C inkl CD

Sfi-boken

Sfi-boken består av en hel serie böcker. De bygger på autentiska intervjuer med barn, unga och äldre. Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel. Det finns både som textbok, övningsbok och skrivbok.

Salami och 13 andra noveller

Salami och 13 andra noveller

Salami och 13 andra noveller är en novellsamling om relationer, möten och vardagliga situationer med överraskande vändningar som leder till utvecklande boksamtal.

Gymnasium och Vuxenutbildning Sfi