Två elever som använder Gleerups digitala läromedel

Digitala läromedel

Gleerups digitala läromedel är heltäckande och kompletta läromedel med tydlig förankring i mål och kunskapskrav för respektive ämne och årskurs.  

I de digitala läromedlen finns allt innehåll samlat på ett ställe: texter, bilder, filmer, förklarande animationer, övningar, fördjupningar, möjlighet att kommunicera och plats för egna anteckningar. Dessutom går innehållet att utöka! Alla Gleerups digitala läromedel kan byggas ut med eget material som kan delas med andra. I lärarversionen finns hela elevens innehåll och dessutom ett fylligt lärarmaterial.

Digitala läromedel för ditt stadie

Alla läromedel är samlade på ett ställe och man har alltid tillgång till dem.
En av de saker som uppskattas mest av de som använder Gleerups interaktiva böcker är tillgängligheten. På gleerupsportal.se kommer du och dina elever åt alla era kompletta läromedel var ni än befinner er, oavsett om ni använder dator, surfplatta eller mobil. Enklare än så kan det inte bli

Alla läromedel är samlade på ett ställe och man har alltid tillgång till dem.

En av de saker som uppskattas mest av de som använder Gleerups digitala läromedel är tillgängligheten. På gleerupsportal.se kommer du och dina elever åt alla era kompletta läromedel var ni än befinner er, oavsett om ni använder dator, surfplatta eller mobil. Enklare än så kan det inte bli.

 

Se en kort film om Gleerups digitala läromedel!

Digital helhetslösning

Från endast 29:-/månad kan varje elev få tillgång till Gleerups digitala läromedel i alla ämnen. Fullfölj digitaliseringen på din skola.

 

Bloggen

I Gleerups blogg delar vi med oss av aktuella händelser som rör skolan, läromedel, lärande och Gleerups. Dessutom låter vi såväl gästbloggare som Gleerups pilotskolor synas och höras!

Gleerups piloter

Gleerups pilotskolor hjälper oss att locka fram det bästa ur surfplattor och datorer. Läs mer om hur vi arbetar tillsammans.