Digitala läromedel - heltäckande läromedel | Gleerups
Gleerups nya digitala läromedel - unika på marknaden

Äntligen premiär!

Nu är Gleerups nya digitala läromedel äntligen här. Fler ämnen, nya funktioner samt stora möjligheter till individuellt lärande är bara några av nyheterna.

Men det slutar inte där. Med de nya möjligheterna kommer utmaningar som teknisk integration och nya utbildningsbehov. Digital Skola är Gleerups helhetslösning för en problemfri och trygg digital vardag.

Med Digital skola från Gleerups får ni:

  • Kompletta digitala läromedel i alla ämnen
  • Utbildning & support
  • Integration med övriga system
     

Prova Gleerups digitala läromedel gratis

Digitala läromedel i alla ämnen

1-3

Digitala läromedel i tre ämnen

4-6

Digitala läromedel i tio ämnen

7-9

Digitala läromedel i 14 ämnen

Gy

Digitala läromedel i alla ämnen

Alla fördelar på 1 minut 

Ett omfattande kunskapsinnehåll i kombination med den senaste tekniken ger eleven en levande lärupplevelse med nya möjligheter att lära på sitt eget sätt, och för läraren finns en rad nya verktyg.

Titta på filmen om Gleerups nya digitala läromedel!
 

Mängder av nya möjligheter

Gleerups digitala läromedel ger dig en helt ny upplevelse och gör lärandet mer levande än någonsin.

Mer om de nya funktionerna

Heltäckande och aktuellt
Med Gleerups heltäckande digitala läromedel får du aktuellt innehåll av hög kvalitet, utformat efter Lgr 11 och Gy11.

Lärarstöd
Upptäck det fylliga lärarmaterialet med lektionstips, diskussionsfrågor, handledning och stöd för

pedagogisk planering och bedömning.

Interaktivt och multimodalt
Ljud, bildmaterial, film, animationer och annat levande material i digital form. Interaktion och motivation kommer på köpet.

Personlig lärupplevelse
Låt eleverna läsa, lyssna, titta och öva på ett sätt som passar deras behov och personlighet. Med stöd för smart studieteknik som överstrykningar, egen textstorlek, typsnitt och färger. Ett läromedel som anpassar sig till eleven, inte tvärtom.

Tester och övningar
Med 25 000 övningar och mer än 100 000 frågor är det du och eleven som sätter gränserna, inte läromedlet. Följ upp individuellt eller klassvis med hjälp av smidiga resultatöversikter.

Individualisering
Strukturerat, heltäckande och ändå överraskande flexibelt, med möjlighet att enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material.

Utbildning & support

Integration med övriga system

Med ett omfattande utbildningspaket för uppstart och utveckling hjälper vi er hela vägen mot en digital skola. Och i er digitala vardag är Gleerups supportavdelning bara ett telefonsamtal eller en knapptryckning bort.Mer om Gleerups utbildning och support

Med Gleerups digitala läromedel har ni tillgång till enkel inloggning och möjlighet till integration med skolans befintliga IT-system. Vi hjälper er att skapa en sammanhängande digital lärmiljö där era digitala läromedel är lätta att nå.


Mer om integration med skolans övriga system

Är ni redo att ta ett helhetsgrepp kring digitala läromedel?

Prova Gleerups digitala läromedel i alla ämnen under en längre period tillsammans med kollegor och elever. Utbildning ingår så klart!

 

Prova gratis

 

Boka in en kostnadsfri genomgång av era behov så hjälper vi er att skapa rätt förutsättningar för att lyckas med er digitala satsning.

 

Kontakta oss

Pedagogisk inspiration

I Gleerups blogg delar vi med oss av aktuella händelser som rör skolan, läromedel, lärande och Gleerups. Dessutom låter vi såväl gästbloggare som Gleerups pilotskolor synas och höras!

 

Besök vår blogg

I samarbete med svenska skolor

Flera av egenskaperna i Gleerups digitala läromedel är ett
direkt resultat av vårt nära samarbete med svenska skolor. Genom att lyssna på elever, lärare och skolledare håller våra utvecklare koll på både dagens och morgondagens behov i klassrum och läxhörnor.

 

Läs mer om hur vi arbetar tillsammans med pilotskolor