Digitala läromedel, stöd och utbildning – trygghet hela vägen

Att låta hela skolan välja digitala läromedel i alla ämnen ger många fördelar. Med en gemensam lärmiljö ökar likvärdigheten och ni får stora möjligheter till kollegialt samarbete. Dessutom stöttar vi er hela vägen och ser till att skolan kommer igång på bästa sätt. Läs mer om alla fördelar med att ta ett samlat grepp på skolan!
 

#1

Digitala läromedel
i alla ämnen

Med Gleerups digitala läromedel får ni ett ständigt aktuellt innehåll av hög kvalitet. Tester och övningar stimulerar och utmanar varje elev. Dessutom ingår fylliga lärarmaterial och färdiga planeringsförslag som sparar tid för dig som lärare.

Mer om Gleerups digitala läromedel

#2

Gemensam lärmiljö

Att samla alla digitala läromedel i en gemensam lärmiljö ger många pedagogiska fördelar och underlättar för både lärare och elever. Likvärdigheten ökar och ni får stora möjligheter till kollegialt samarbete och gemensam fortbildning.

Fler fördelar med en gemensam lärmiljö

#3

Stöd hela vägen

När ni väljer digitala läromedel i alla ämnen stöttar vi er så att skolan kommer igång på bästa sätt. Hjälp med kontoadministration och skräddarsydda webbinarium ingår. Dessutom finns ett fylligt supportcenter med filmer, guider, stöd för vårdnadshavare och ytterligare hjälp på vägen.

Gå till Gleerups supportcenter

#4

Kompetensutveckling ingår

Att låta hela skolan gå över till digitala läromedel ger många fördelar, men kräver också ett förändrat arbetssätt. När ni väljer Gleerups digitala läromedel i alla ämnen ingår ett omfattande utbildningspaket för uppstart och utveckling.

Se vilka utbildningar som ingår 

#5

Integration ingår

När ni väljer Gleerups digitala läromedel i alla ämnen erbjuder vi kostnadsfri integration med skolans befintliga IT-system. Vi hjälper er att skapa en sammanhängande digital lärmiljö där de digitala läromedlen är lätta att nå och möjligheter till smarta arbetsformer uppstår.

Läs mer om integrationer

Nästa steg!

Vill du veta mer?

Vi kommer gärna till er skola eller kommun och berättar mer.

Kontakta din kundansvariga säljare