Engelska 7-9 | Gleerups

Läromedel i engelska för 7–9

Här hittar trycka och digitala läromedel i engelska för årskurs 7–9. Prova Gleerups digitala läromedel gratis i 30 dagar!
Gleerups engelska 7-9, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups engelska 7–9 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups engelska 7–9 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Happy.

Sparks 7 Textbook

Sparks Nyhet

Sparks är en basserie i engelska med utmaningar för alla elever. Breda teman, nivåindelade texter, ett rikt utbud av fördjupningsuppgifter och grundläggande uppgifter för elever som läser engelska som språkval. Med Sparks får dina elever träna kommunikationsförmågan i autentiska situationer, i teman som involverar och är ”på riktigt”.

Happy Textbook Year 7 2:a uppl

Happy

Happy är ett målinriktat basläromedel i engelska för årskurs 7-9 som hjälper både läraren och eleverna att följa kunskapsutvecklingen. Aktuella texter gör engelskan levande och fångar elevernas intresse.

Top Up 1

Top Up

Allt-i-ett böcker för elever som behöver stärka sin engelska. Specialskrivna texter för elever som behöver extra stöd. Många och omväxlande övningar och tydlig grammatik som befäster baskunskaperna.