Religionskunskap gymnasium och vuxenutbildning | Gleerups

Religionskunskap

Här hittar du våra läromedel i religionskunskap för gymnasium och vuxenutbildning. För dig som vill arbeta helt digitalt finns våra läromedel i religion även som kompletta digitala läromedel.
En människa, tusen världar

En människa, tusen världar Nyhet

Helt nytt läromedel för högskoleförberedande program. Det är ett material som lyfter diskussionen, livsfrågorna och samtiden, som pekar på mångfalden, ökar förståelsen och fördjupar kunskaperna. Ett modernt läromedel, förankrat i omvärlden och nutiden. Människan är en enda, men världarna är tusen.

En människa, tusen världar, digital, elevlic, 12 mån

Komplett digitalt läromedel Nyhet

En människa, tusen världar digitalt läromedel är ett komplett läromedel för dig som vill arbeta helt digitalt. Interaktivt och multimodalt, tester och övningar, fylligt lärarstöd. Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. All text går att få uppläst med talsyntes. Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering.

Relief -  Livsvägar 2:a uppl

Relief Livsvägar

Ett läromedel för kursen Religionskunskap 1 för yrkesförberedande program. De stora världsreligionerna presenteras på ett tydligt och enkelt sätt. Finns även som digitalt läromedel.

Gymnasium och Vuxenutbildning Religionskunskap