Läromedel för vård- och omsorgsutbildning

Här hittar du tryckta och digitala läromedel för vård- och omsorgsutbildning. Samtliga läromedel är uppbyggda enligt samma struktur där varje avsnitt bygger på en eller flera delar ur det centrala innehållet för kursen. Språket är tillgängligt och materialet uppmuntrar till både reflektion och diskussion. Se urval nedan, klicka dig vidare via menyn eller sök på kursnamn för att hitta läromedel som är aktuella för just dig och dina elever.

 

Tre anledningar att testa nya Gleerups vård och omsorg i din undervisning!

Gleerups vård och omsorg – vår viktigaste satsning någonsin

Alla som arbetar inom vård och omsorg är hjältar. Viktiga för att hela landet ska stå pall för pandemier, en åldrande befolkning och ett växande vårdbehov. Därför lanserar vi Gleerups vård och omsorg – nya läromedel för gymnasie- och vuxenutbildning helt enligt de nya ämnes- och kursplanerna. Vill du veta mer om läromedlen? Sök efter din kurs i sökrutan överst eller klicka dig vidare till respektive läromedel nedan.

 

Gleerups vård och omsorg på Facebook

Facebookgruppen Gleerups vård och omsorg är till för dig som är lärare inom vård- och omsorg. Här får du inspiration och tips kring undervisning och läromedel samt möjlighet att kommunicera med andra lärare inom ditt ämnesområde. 

Gå med i gruppen

Gymnasium och Vuxenutbildning Vård och omsorg