Samhällskunskap gymnasium och vuxenutbildning | Gleerups

Samhällskunskap

Här hittar du tryckta och digitala läromedel i samhällskunskap för gymnasium och vuxenutbildning. Vi har ett brett och gediget utbud av läromedel i samhällskunskap, botanisera nedan och hitta det som passar dig och din klass!
Arena 123 2:a uppl

Arena

Arena-serien erbjuder heltäckande och högkvalitativa kursböcker, kompletterande elev- och lärarwebbar samt heltäckande digitala läromedel med massor av extramaterial. Arena är samhällskunskap för hela gymnasiet - uppdaterat, modernt och flexibelt förpackat!

Reflex Plus elevbok uppl 2

Reflex Nyhet

Ett av Sveriges populäraste läromedel som med ett enkelt och berättande språk och många vardagsnära exempel fångar elevernas intresse och ger ett bra verktyg för diskussion och debatt. Serien erbjuder stora digitala möjligheter.

Kompass till samhällskunskap 100 p

Kompass

Kompass-seriens ambition är att vara ett läromedel där samhällskunskapens olika moment finns med, presenterade på ett enkelt sätt. Enkelt skriven och konkret samhällskunskapsbok - tryckt eller digital.

Spela roll -  Samhällskunskap 50 p

Spela roll

Läromedel för yrkesförberedande program som både vill engagera och utmana. Utgår från elevernas vardag, har många verklighetsnära exempel och finns både som tryckt bok och komplett digitalt läromedel.

Samhällskunskap - så klart!

Samhällskunskap - så klart!

För gymnasiesärskolan, anpassad till reformen 2013. Med en tydlig text, ordförklaringar och konkreta exempel förklaras innehållet i kursen.

Gymnasium och Vuxenutbildning Samhällskunskap