Svenska | Gleerups

Svenska

Här hittar du tryckta och digitala läromedel i svenska för gymnasium och vuxenutbildning. Vi har ett gediget utbud av material i svenska för såväl högskoleförberedande som yrkesförberedande program.
Språket och berättelsen 1

Språket och berättelsen Nyhet

Nytt läromedel för högskoleförberedande program. Det kombinerar det bästa av två världar: Skönlitterära texter som väcker elevernas intresse och tränar läsningen samt en teoridel som går igenom kursens språkliga moment.

Språket och berättelsen 1, digital, elevlic, 12 mån

Språket och berättelsen - digitalt läromedel Nyhet

I Språket och berättelsen digitala läromedlen hittar du bland annat självrättande övningar, länkar till ytterligare texter att läsa och tips om retoriska tal att inspireras av.

Insikter i svenska 2-3

Insikter i svenska

Insikter i svenska är allt-i-ett-böcker med en tydlig struktur som passar för både yrkes- och högskoleförberedande program. Nyckelbegreppen, strukturen och övningarna lotsar eleverna genom kurserna och gör dem medvetna om vad de lärt sig.

Svenska Timmar Språket 4:e uppl

Svenska Timmar

Svenska Timmar är bland anat känd för att kombinera en humoristisk ton med pedagogisk tydlighet, där elevens eget arbete står i centrum. Svenska Timmar täcker alla tre kurserna på de högskoleförberedande programmen.

Retorik 100 p

Retorik 100 p

Här hittar du intressanta, inspirerande och konkreta råd för presentationer, argumentationer och tal. Teori och praktik blandas på ett utmärkt sätt.

Gymnasium och Vuxenutbildning Svenska