Läromedel för årskurs 1–3

Gleerups erbjuder ett brett sortiment av läromedel för lågstadiet, både basläromedel och mängder av extramaterial. Kolla in alla nyheter och beställ provexemplar. Här hittar du också tips  och inspiration för din undervisning!

Prassliga paket för lågstadiet

Just nu prisvärda läromedelspaket för F-3 – beställ redan idag!

Mattekojan

Nyhet i matematik för 1–3. Mattekojan har fokus på taluppfattning för att bygga elevernas förståelse och matematiska grund. Utprovat av 40 lärare och 700 elever!

Ord & Äventyr

Ny serie i svenska för 1–3. Följ med på ett spännande äventyr som väcker lusten för läsning och samtal. Enkelt att individanpassa med läsebok och arbetsuppgifter i flera nivåer.

Läs med Majk och Sam

Nyhet i svenska för F–1. Majk och Sam är ett lekfullt läs- och skrivmaterial där grunden är den gemensamma läsningen och samtalen utifrån högläsningstexter.

Nya Prima matematik

I nya Prima matematik står kommunikationen i centrum. I lärarstödet finns digitala genomgångar, sk minilektioner, kopplade till målen.

Mitt i språket

Nyhet i svenska som andraspråk för årskurs 1–3. Gemensamma läsupplevelser och innehåll som barnen känner igen sig i öppnar dörrar till språket!

F-3 på Facebook

Välkommen till gruppen för dig som arbetar på lågstadiet. Här får du pedagogisk inspiration och tips om nyheter kring undervisning och läromedel.

F-3 på Facebook

Anmäl dig till Gleerups nyhetsbrev så skänker vi 30 kronor till Rädda Barnen

Missa inga nyheter, webbinarier och andra event samt pedagogiska tips inom just ditt område.