Digitala läromedel för sfi

I Gleerups sortiment av digitala läromedel för sfi hittar du både heltäckande basläromedel och kompletterande övningsmaterial. För dig som är intresserad av ett basläromedel finns nu en flexibel digital lösning som underlättar sfi-undervisningen med alla dess utmaningar.    

Flexiblare läromedel för sfi

När du väljer Gleerups digitala läromedel för sfi får du och dina elever tillgång till material för alla kurser och studievägar i ett och samma läromedel. Det gör det lättare för både dig och dina elever oavsett vilket av Gleerups digitala sfi-läromedel du väljer.

  • Välj det digitala läromedel som passar dig och dina elever bäst. Ingång med fokus på texter eller Sfi-boken som bygger på autentiska intervjuer och har ett språkligt fokus 
  • Beställ en lärarlicens till dig och elevlicenser till dina elever
  • Nu får du och dina elever tillgång till material för alla kurser och studievägar

Läs mer om flexiblare läromedel för sfi

Träna och testa sfiNyhet

Träna och testa sfi är ett digitalt verktyg med självrättande övningar och nivåtester för alla kurser och studievägar. Det är optimerat för mobiler, så att dina elever kan träna svenska när och var det passar dem. Materialet fungerar dessutom utmärkt för heterogena grupper med löpande intag.

Gymnasium och Vuxenutbildning Sfi digitala läromedel