Vård- och omsorgsarbete 2, digital, elevlic, 6 mån | Gleerups

Vård- och omsorgsarbete 2, digital, elevlic, 6 mån

Nyhet! Av Anna-Lena Stenlund
Digital produkt
99 kr
exklusive moms

Ej i lager

Privatkund? Läs mer här

Vård- och omsorgsarbete 2, digital, elevlic, 6 mån

Vård- och omsorgsarbete 2 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen med samma namn.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Vård- och omsorgsarbete 2 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här fördjupas kunskaperna om de arbetsuppgifter och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Läromedlet behandlar frågor som t ex: Hur har omvårdnadsteorier påverkat vården? Vilken vård och omsorg ger man vid vanliga sjukdomar? 

Interaktivt och multimodalt
Texter varvas med bildmaterial, kunskapslänkar, talsyntes med mera.
Tester och övningar
Självrättande övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Vård- och omsorgsarbete 2 innehåller lärarmaterial som hjälper dig att variera och fördjupa din undervisning.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Vård- och omsorgsarbete 2 täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr: 40696250
  • Utkommer: 2017-09-20

Produkter i serien