Vård- och omsorgsarbete 1, digitalt läromedel, lärare,12 mån

Maria Christidis
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Vård- och omsorgsarbete 1 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen med samma namn.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Vård- och omsorgsarbete 1 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet går grundligt och pedagogiskt igenom vårdens arbetsuppgifter och arbetsmetoder, mötet med vårdtagaren, vårdens etik samt gerontologi. Det är intresseväckande och uppmuntrar elevaktivt lärande genom fallbeskrivningar, diskussionsfrågor och uppgifter. 

Interaktivt och multimodalt 
Här varvas textavsnitten med länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant.

Tester och övningar 
Självrättande tester och övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd 
I lärarversionen av Vård- och omsorgsarbete 1 hittar du allt som finns i elevversionen samt pedagogiska hjälpmedel och utökad funktionalitet som underlättar din undervisning.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
Vård- och omsorgsarbete 1 täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr: 40684981
Om serien
Vård- och omsorgsarbete – för vård- och omsorgsutbildning

Vård- och omsorgsarbete 1 och 2

Vård och omsorgsarbete 1 och 2 är tillgängliga och inkluderande läromedel som gör komplexa sammanhang och teorier begripliga och ger nya möjligheter till flexibelt lärande. För varje kurs finns elevbok, tryckt lärarhandledning och digitalt läromedel som elev- respektive lärarversion.