Mondo Matematik 8 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Mondo Matematik 8 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Mondo är ett basläromedel i matematik för årskurs F-9. Med Mondo får alla chansen att förstå och tillämpa matematikens grunder. Med Mondo får eleverna en trygg bas på rätt nivå som innehåller tillämpningar där eleverna får utveckla sina kunskaper och förmågor. Mondo ger även stort stöd i det formativa arbetet genom kommunikativa gruppuppgifter och självbedömningar.


Mondo matematik 8 lärarwebb är lärarens komplement till den tryckta boken. Lärarwebben innehåller allt som finns i elevwebben, det vill säga självrättande diagnoser och övningar och filmade teorigenomgångar. Dessutom innehåller lärarwebben en lärarhandledning till respektive kapitel, fördiagnoser med facit, lärarhandledning till Tillämpa förmågorna med tillhörande självbedömning och uppgiftsspecifika bedömningsmatriser, prov med bedömningsanvisningar och matriser.

Mondo matematik 8 lärarwebb i korthet:

• är lärarens komplement till den tryckta boken
• stödjer läraren för att kartlägga och hjälpa elever med svårigheter i matematik
• innehåller ett stort bedömningsstöd med fördiagnoser, prov och bedömningsmatriser

  • Artikelnr: 40695277
Om serien
Mondo matematik för 7-9

Mondo matematik – fokus på förmågorna!

Med Mondo matematik får alla chansen att förstå och tillämpa matematikens grunder. Välj nivå för att skapa en trygg bas och låt sedan eleverna utveckla sina kunskaper i det unika avsnittet ”Tillämpa förmågorna” – mindre projekt enskilt eller i grupp.

  • Ger alla elever möjlighet att få en trygg bas och utveckla sina kunskaper och förmågor  i vardagsnära mindre projekt ”tillämpa förmågorna”
  • Programmering ingår som en del i grundkursen
  •  Innehåller ett modernt lärarmaterial med bedömningsstöd och stöd för att kartlägga och hjälpa elever med svårigheter i matematik

"Tillämpa förmågorna" ger förståelse för nyttan av matematik

I det unika avsnittet "Tillämpa förmågorna" får eleven använda alla förmågorna i ett sammanhang och utveckla kunskaperna på sin nivå. Till alla uppgifter finns en specifik bedömningsmatris.

Jag har använt Mondo matematik med mina sjuor i snart ett läsår. Jag gillar de olika nivåerna och att eleverna även kan träna på datorn, det gillar de. Jag har använt avsnitten ”Tillämpa förmågorna”, även på min åtta där jag tycker de varit extra bra! 

Eva Svelin, lärare för 7-9 på Stenkulaskolan i Lerum

Upptäck mer!

Läs mer om hur du och dina elever kan arbeta med Mondo matematik för årskurs 7-9 och se exempel ur lärarmaterialet.

Mer om Mondo matematik årskurs 7-9