Gleerups spanska 6–9, digitalt läromedel, elev, 12 mån

Kirsty Thathapudi, Abigail Hardwick, Isabel Alonso de Sudea, María Isabel Isern Vivancos
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Gleerups spanska 6–9 är ett heltäckande digitalt läromedel som följer kursplanen i Lgr22. Fokus ligger på kommunikation utifrån bilder, hörövningar och filmer.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Till alla teman finns hörövningar som tränar hörförståelse och kan användas som underlag till talträning. Vi lär känna fyra ungdomar med skiftande bakgrund genom teman som skola, fritid, bostad, mat och media. Nya glosor kommer först kronologiskt i samband med texter och bilder och finns dessutom samlade i en alfabetisk ordlista.

Interaktivt och multimodalt
Till varje Unidad finns dels en film, dels en videoblogg som fokuserar på avsnittets innehåll. Vi får följa de fyra ungdomarna i olika situationer. Språket och miljöerna i filmerna är ”på riktigt”, vilket gör nivån utmanande, medan de arbetsuppgifter som sedan följer är enklare.

Tester och övningar
Här finns läs-, skriv- och ordövningar på olika nivåer samt extraövningar för snabba elever. Grammatiken kommer genomgående in i sitt sammanhang. I materialet finns gott om underlag för självbedömning. I resultatvisningen kan du följa upp resultaten av övningarna.

Lärarstöd
Lärarmaterial med översikter, lektionsförslag, videomanus m.m. I lärarstödet finns tester för bedömning på dels grundläggande, dels mer avancerad nivå. Diagnoserna är uppdelade utifrån de fyra förmågorna tala, lyssna, läsa och skriva.

Personlig lärupplevelse
Stöd för smart studieteknik som ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. De flesta övningar och texter har autentiskt inspelat ljud. Dessutom går det att få text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Täcker kursplanens alla delar och det centrala innehållet. Läromedlet har en tydlig progression, men du som lärare har ändå stor flexibilitet att lägga upp undervisningen på det sätt som passar dig och dina elever. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med en eller flera elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.
 

  • Artikelnr : 40692702