Gleerups matematik 4-6, digitalt läromedel, elev, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Gleerups matematik 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel utformat utifrån kursplanen. Inbygger på den populära serien Prima Formula.

Med Gleerups matematik 4–6 får du och dina elever:

• Interaktiva, självrättande uppgifter till varje avsnitt
• Tätt återkommande måluppgifter så att ingen halkar efter
• Laborativa aktiviteter som ger konkret förståelse
• Filmade teorigenomgångar med textning som ger en grundläggande förståelse
• Lättillgängligt och fylligt lärarmaterial med extra övningar och prov

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Gleerups matematik är ett digitalt läromedel som grundar sig i forskningsstudier och har starkt inspirerats av mattelyftet. Mål och begrepp i början av varje avsnitt ger förförståelse för innehållet. Konkreta aktiviteter varvas med teoretiska uppgifter och problemlösning. Eleverna får många tillfällen att utmanas matematiskt och utveckla sina förmågor.

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Bildspel med diskussionsfrågor ger eleverna förförståelse för varje avsnitt och ger läraren uppfattning om vad eleverna kan. Filmade teorigenomgångar med textning ger extra förståelse för innehållet.

Tester och övningar
Till varje avsnitt finns självrättande uppgifter och måluppgifter med tillhörande självskattning. Uppföljning finns i form av självrättande färdighetsträning. I resultatvisningen kan du enkelt följa upp resultaten av de övningar som varje elev gör. Det finns även provuppgifter, utformade som nationella provuppgifter. Förmågor och betygspoäng synliggörs.

Lärarstöd
Gleerups matematik innehåller ett lättillgängligt och fylligt lärarmaterial med diskussionsunderlag, extra övningar, koppling till forskning och prov med bedömningsanvisningar. Här finns också verktygslåda och övningsgenerator.

Personlig lärupplevelse och individualisering
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibelt planeringsverktyg
Du som lärare kan enkelt skapa planeringar direkt i dina digitala läromedel genom att kombinera innehåll från ett eller flera läromedel med länkar till eget och externt material. Du kan dela dina planeringar till både elever och kollegor, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr : 51103341
Om serien
Prima Formula – basläromedel i matematik för 4–6

Prima Formula – matematik för mellanstadiet

Prima Formula är ett basläromdel i matematik för årskurserna 4–6. Här synliggörs förmågor, mål och bedömning.