New Levels 1 Elevwebb, individlicens 12 mån | Gleerups

New Levels 1 Elevwebb, individlicens 12 mån

Nyhet! Av Bryan Stephens
Digital produkt
49 kr
exklusive moms

Ej i lager

Privatkund? Läs mer här

New Levels 1 Elevwebb, individlicens 12 mån

New Levels är en serie basläromedel i grundläggande engelska för vuxna och tonåringar – skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle. Läromedlet riktar sig till elever inom vuxenutbildning på grundläggande nivå och gymnasiets introduktionsprogram, samt till alla elever som behöver repetera eller tillgodogöra sig grundläggande kunskaper i engelska. Serien innehåller fyra böcker, en till varje delkurs. Till varje bok finns kompletterande elevwebb och lärarwebb.

New Levels 1 elevwebb är elevens komplement till den tryckta boken New Levels 1. Elevwebbens struktur bygger på elevbokens fem huvudteman.

Elevwebben innehåller en stor mängd interaktiva övningar i bl.a. grammatik, vokabulär, hörförståelse och läsförståelse, för att träna färdigheterna samt befästa och bygga vidare på de grundläggande kunskaperna. Webben erbjuder även flexibla ordlistor som eleverna fyller i själv med översättning till valfritt språk, bild, exempelmening eller definition, samt övriga resurser kopplade till elevboken såsom ljudfiler, facit och möjlighet att ”klicka och lyssna” på alla engelska ord i boken.

New Levels 1 elevwebb i korthet:

• självrättande interaktiva övningar som tränar färdigheterna och befäster kunskaperna
• flexibla ordlistor som eleverna fyller i själv
• övriga resurser kopplade till elevboken såsom ljudfiler och facit
  • Artikelnr: 40695307
  • Utkommer: 2017-08-27

Produkter i serien