New Levels 1 Lärarwebb, individlicens 12 mån | Gleerups

New Levels 1 Lärarwebb, individlicens 12 mån

Digital produkt
349 kr
exklusive moms

Ej i lager

Privatkund? Läs mer här

New Levels 1 Lärarwebb, individlicens 12 mån

New Levels är en serie basläromedel i grundläggande engelska för vuxna och tonåringar – skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle. Läromedlet riktar sig till elever inom vuxenutbildning på grundläggande nivå och gymnasiets introduktionsprogram, samt till alla elever som behöver repetera eller tillgodogöra sig grundläggande kunskaper i engelska. Serien innehåller fyra böcker, en till varje delkurs. Till varje bok finns kompletterande elevwebb och lärarwebb.

New Levels 1 lärarwebb är lärarens komplement till den tryckta boken New Levels 1. Lärarwebbens struktur bygger på elevbokens fem huvudteman.

Lärarwebben innehåller värdefulla resurser för läraren att använda i undervisningen, bl.a. ett slutprov för delkurs 1 i fyra delar (Reading, Writing, Listening, Speaking), fem kapitelprov med valfri svårighetsgrad samt en kartläggning av läromedlets innehåll gentemot kursplanen. Dessutom erbjuds läraren en steg för steg-handledning genom hela läromedlet, med ytterligare aktiviteter och tips samt förslag på ”target language” som läraren själv kan plocka ut och använda direkt i klassrummet.

New Levels 1 lärarwebb i korthet:

• kapitel- och kursprov som kontrollerar elevernas framsteg och ger underlag för nivåplacering
• kartläggning av läromedlets innehåll gentemot kursplanen
• steg för steg-lärarhandledning genom hela läromedlet
  • Artikelnr: 40695314
  • Utkommer: 2017-08-31

Produkter i serien