Folkpartiet igår, Liberalerna idag – interaktiva böcker alltid aktuella

I söndags bytte Folkpartiet namn till Liberalerna. Idag är Gleerups interaktiva böcker uppdaterade med det nya partinamnet.En av alla fördelar med att jobba med Gleerups interaktiva böcker är att innehållet kontinuerligt uppdateras och att du alltid har tillgång till ett aktuellt läromedel. 

Samhällskunskap är ett i högsta grad levande ämne eftersom samhället hela tiden förändras, ibland från ena dagen till den andra. I våra interaktiva böcker har vi möjligheter att hålla innehållet uppdaterat efter senaste nytt.  

Missa inte våra nyhetssidor
Till Gleerups interaktiva böcker i samhällskunskap har vi en särskild nyhetssida där vi berättar om nyheter i böckerna. Här hittar du också nutidskryss.

För gymnasiet finns varje månad Månadens Arena, en aktuell arbetsuppgift, som tar sin utgångspunkt i det som händer i samhället och i världen. 

Månadens Utkik för 4-9 - uppdateras varje månad och tar upp aktuella händelser. Nyhetssidan finns i alla Utkik interaktiva böcker och webbar: Samhällskunskap, Religion, Historia och Geografi. 

Prova interaktiva böcker i samhällskunskap?
Utkik är ett basläromedel i SO för årskurs 4-9. Ett modernt och flexibelt läromedel som består av stadieböcker för årskurs 4-6 i Historia, Samhällskunskap, Geografi och Religion. 

I Utkik 7-9 inleds varje kapitel med en händelse ur verkligheten som konkretiserar faktainnehållet. Bokens text är engagerande och kopplad till dagens samhälle och kompletteras med diagram, tabeller och annat bildmaterial som underlättar förståelsen.

Kika på en demo av Utkik interaktiva bok för 4-6


Kika på en demo av Utkik interaktiva bok för 7-9
 

Arena är en läromedelsserie för gymnasieskolans kurser i samhällskunskap som erbjuder heltäckande och högkvalitativa kursböcker och interaktiva böcker med massor av extramaterial. Arena är samhällskunskap för hela gymnasiet - uppdaterat, modernt och flexibelt förpackat!

Kika på en demo Arena 123 interaktiv bok för gymnasiet 


Läs om fler titlar i samhällskunskap för 7-9 

Läs om fler titlar i samhällskunskap för gymnasiet