Full fart på SETT

Tack alla besökare som kom till vår monter på SETT 2016. Så många engagerande samtal, intressanta frågor och spännande möten! 

Det var full fart under årets SETT-dagar på Kistamässan i Stockholm när lärare, skolledare och IKT-pedagoger nätverkade och inspirerades. Köerna till seminarierna ringlande sig långa och tidvis var det riktigt trångt i Gleerups monter.

– Det har varit intensiva och roliga dagar. Många har besökt vår monter för att testa våra interaktiva böcker och titta närmare på alla funktioner. Det blir också tydligt att fler och fler är intresserade av vår helhetslösning säger Martin Ljungström,  KAM på Gleerups.

Med Gleerups digitala helhetslösning får lärare och elever tillgång till kompletta digitala läromedel. Dessutom ingår utbildning, support och möjlighet till integration mot skolans egna system. 

Att leda i förändring
Under SETT släpptes nya boken Att leda i förändring av Arja Holmstedt Svensson. Arja var förvaltningschef i Falkenbergs kommun vid genomförandet av en-till-en 2007. I boken berättar hon om uppdraget och utmaningarna från uppstart till genomförande, från vision till implementering.

Arja Holmstedt Svensson höll ett välbesökt seminarium där hon delade med sig av sina lärdomar som förvaltningschef. Många visade intresse för nya boken vid boksigneringen efteråt. 

Nyfiken på Gleerups interaktiva böcker? 
Hade du inte tillfälle att besöka oss på SETT men vill upptäcka vinsterna med Gleerups interaktiva böcker? I maj håller vi kostnadsfria webbinarier där du deltar direkt från din dator. I webbinariet får du tips och inspiration till hur du kan jobba med den interaktiva boken på din skola och i ditt klassrum. 

Anmäl dig till 9/5, 12/5, 16/5 eller 18/5 kl 15.00 

Vi söker nya piloter! 
På Gleerups tycker vi det är viktigt att utveckla läromedel i ett nära samarbete med elever, lärare och skolledare runt om i landet. Till vår hjälp har vi därför pilotskolor och pilotklasser som testar och utvärderar framförallt våra digitala läromedel.

Just nu söker vi nya piloter till läsåret 2016-17. Är du intresserad av att bli pilot? Läs mer och anmäl dig redan idag.