Häng med på vårens webbträffar F-3

Nu har vi laddat med massor av webbträffar för dig som undervisar i F-3. Kika igenom och boka in de som intresserar dig! Du får tips och inspiration för din undervisning från Gleerups läromedelsutvecklare, författare och lärare som jobbar med de olika materialen i sina klassrum. Alla deltagare kommer dessutom att få provexemplar av böckerna.

Kika in i Mattekojan 

Mattekojan är en helt ny serie för 1–3, med fokus på taluppfattning och en berättelse som skapar engagemang i klassen.

Webbträffen 20/4 kl15:00-15:45 ger tips på hur du kan arbeta med Mattekojan. Du får träffa läromedelsutvecklare Ewa Ekdahl och lärare som undervisar med Mattekojan. 

Anmäl dig här  

Följ med på äventyr!

Ord & Äventyr är en helt ny serie för 1–3. Ett spännande äventyr med stor värme och humor väcker lusten för läsning och samtal.

Webbträffen 26/4 kl.15.00-15.45 ger tips på hur du kan jobba med Ord & Äventyr i din undervisning. Läromedelsutvecklare Jessica Nööjd Eklund berättar hur serien är uppbyggd och hur du kan jobba med den. Du får också träffa lärare som arbetar med Ord & Äventyr i sin undervising. 

Anmäl dig här 

Inspiration kring läromedel för läsförståelse 

Vill du ha tips och inspiration kring läromedel för att arbeta med läsförståelse i årskurs 1-3?

 webbträffen 10/5  kl. 15.00-15.45  tipsar Gleerups läromedelsutvecklare hur du kan jobba med läsutveckling och läsförståelse utifrån några av våra nya och populära material.

Några av de läromedel vi kommer att prata om är Ord & Äventyr, Läs med Majk och Sam, Hitta svaret, Forma språket och Fånga förmågan läsa och förstå. Det finns också möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig här

Inspiration och nya material för förskoleklass

Vill du ha tips och inspiration kring några nya läromedel för förskoleklassen? 

På webbträffen 11/5  kl. 15.00-15.45  tipsar Gleerups läromedelsutvecklare hur du kan jobba med några av de nya materialen i svenska, matematik och engelska  för F-klass.

Några av de läromedel vi kommer att prata om är Räknespår, Prima matematik F, Läs med Majk och Sam, Sparks F-2 och Svenskbiten Start. Det finns också möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig här 

Efterlängtad nyhet i SO och NO - Fokus

Med den nya lärartjänsten Fokus NO och Fokus SO får du allt samlat för dina lektioner: tydliga genomgångar, arbetsuppgifter och lärarstöd. Allt du behöver är en lärarlicens i varje ämne.

webbträffen 15/5 kl 15:00-15:45 får du se mer av allt innehåll och får tips kring hur du kan undervisa med Fokus NO och Fokus SO. 

 Anmäl dig här 

17 Apr 2023