Missade du någon av vårens webbträffar för F-3?

Nu har vi samlat webbträffarna som gått under våren för dig som undervisar i F-3. Här får du får tips och inspiration för din undervisning från Gleerups läromedelsutvecklare och lärare som jobbar med de olika materialen i sina klassrum. Titta på de webbinarier som intresserar dig när du har tid. 

Kika in i Mattekojan 

Mattekojan är en helt ny serie för 1–3, med fokus på taluppfattning och en berättelse som skapar engagemang i klassen.

Webbträffen ger tips på hur du kan arbeta med Mattekojan. Du får träffa Ewa Ekdahl,  läromedelsutvecklare och lärare som undervisar med Mattekojan. 

Dags för ett nytt äventyr!

Ord & Äventyr är en helt ny serie för 1–3. Ett spännande äventyr med stor värme och humor väcker lusten för läsning och samtal.

Webbträffen ger tips på hur du kan jobba med Ord & Äventyr i din undervisning. Läromedelsutvecklare Jessica Nööjd Eklund berättar hur serien är uppbyggd och du får träffa lärare som arbetar med Ord & Äventyr. 

Arbeta med läsförståelse F-3 

 webbträffen tipsar Gleerups läromedelsutvecklare hur du kan jobba med läsutveckling och läsförståelse utifrån några av våra nya och populära material.

Inspiration och nya material för förskoleklass

På webbträffen tipsar Gleerups läromedelsutvecklare hur du kan jobba med några av de nya materialen i svenska, matematik och engelska  för F-klass.

Efterlängtad nyhet i SO och NO - Fokus

Med den nya lärartjänsten Fokus NO och Fokus SO får du allt samlat för dina lektioner: tydliga genomgångar, arbetsuppgifter och lärarstöd. Allt du behöver är en lärarlicens i varje ämne.

webbträffen får du se mer av allt innehåll och får tips kring hur du kan undervisa med Fokus NO och Fokus SO. 

29 Maj 2023