Tandemcykel levereras till vinnaren i vår delatävling

Stort grattis till Anna Person i Delsbo som vann första pris i vår instagramtävling på Skolforum! Anna har visat att hon vill dela sin kunskap och i förra veckan levererades förstapriset, en tandemcykel.
 

Här ser vi Martin Ljungström Gleerups, som hämtar ut tandemcykeln för vidare leverans till vinnaren.
  

Anna Persson jobbar på Ede skola i Delsbo, i en 2:a. 

– För tillfället jobbar jag 50% och är föräldraledig resten av tiden så jag undervisar just nu 51 elever i SO och så blir det lite svenska, berättar Anna. 


Delar kunskap 
 Att dela kunskap är något jag gör både privat och på jobbet. På jobbet delar jag med mig av min kunskap till eleverna och till arbetslaget. Vi har ett kanonbra arbetslag där vi ger och tar, vilket jag tycker ska vara en självklarhet i ett lag. Jag som relativt nyutbildad lärare känner att de mer erfarna lärarna är intresserade av vad jag gör på mina lektioner och tar gärna del av det. Vi lär av varandra. 


 Privat så delar jag med mig av min kunskap till min son på 1 år och 7 mån som har så mycket att lära. Jag är även kettlebellinstruktör så där delar jag också med mig av min kunskap, avslutar Anna. 


Dela din kunskap i Gleerups interaktiva böcker 
I Gleerups interaktiva böcker har vi gjort det lätt att dela med sig av sin kunskap. Du kan lägga till eget innehåll, sådant du skapat själv eller länkat från internet. Texter, filer, filmklipp och länkar – allt blir en naturlig del av boken. Med Gleerups smarta delafunktion kan du enkelt dela med dig av ditt tillagda material till en, flera eller alla elever och även till dina kollegor på skolan. På så sätt kan du individualisera undervisningen på bästa sätt. Resultatet blir ett flexibelt läromedel som är anpassat för varje elev. 

Läs mer om delafunktionen och andra funktioner i den interaktiva boken i vår Snabbguide 

Läs mer om Gleerups interaktiva böcker 

P.S. Snart kan du också dela ditt material med andra lärare i hela Sverige och ta del av det material som andra delat. Håll utkik!