Tre steg till en digital skola

När Sverige ska bli bäst i världen på att tillvarata digitaliseringens möjligheter är syftet att eleverna ska uppnå en hög digital kompetens och kunskapsutvecklingen och likvärdigheten ska stärkas. Till hösten börjar förändringar i läroplaner och kursplaner gälla där digitaliseringen på olika sätt lyfts fram och tydliggörs. Här beskriver vi tre steg på vägen mot en digital skola.

 

Skolans digitalisering är en genomgripande förändringsresa som kräver målmedvetenhet och helhetstänk på alla plan. Vi på Gleerups vill bidra till att förverkliga skolans digitalisering och då är digitala läromedel i alla ämnen en viktig del. 

Men det slutar inte där. När ni väljer digitala läromedel från Gleerups ingår utbildning så att ni kommer igång på bästa sätt. Dessutom kan ni alltid kontakta Gleerups support när ni behöver hjälp. Utöver detta erbjuder vi ett brett utbud av utbildningar och kompetensutveckling utifrån er skolas behov. Bli en digital skola 2018

Låt hela skolan prova gratis
Vill er skola komma igång med digitala läromedel i alla ämnen? Nu är det dags att välja digitala läromedel inför hösten! Just nu ger vi lärare och elever på hela skolan möjlighet att kostnadsfritt prova och utvärdera Gleerups digitala läromedel i alla ämnen.  Anmäl er så är ni snart igång!

Vill du som enskild lärare se vad vi kan erbjuda i ditt ämne? Välj ämne och prova gratis i 30 dagar!

Enkel inloggning
Med Gleerups digitala läromedel har ni tillgång till enkel inloggning och möjlighet till integration med skolans befintliga IT-system. Vi hjälper till att skapa en sammanhängande digital lärmiljö där era digitala läromedel är lätta att nå. 

Gleerups Google
Till hösten kommer en efterlängtad nyhet: Skolsynk för Google. Använder er skola Google for Education innebär det att inloggning och kontoskapande automatiseras så att lärare och elever helt sömlöst får tillgång till sina digitala läromedel från Gleerups. Hur smidigt som helst! Så här funkar Skolsynk för Google