Entreprenörskap, digitalt läromedel, lärare, 12 mån

Helena Palmheden
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Entreprenörskap är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen entreprenörskap.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Entreprenörskap får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Eleverna utvecklas i entreprenöriellt tänkande. De följer hela processen från start via planering och genomförande till avslut. Här lär de sig att finna idéer och realisera dessa utifrån uppsatta mål och en projektplan, i samarbete med andra.

Interaktivt och multimodalt 
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Entreprenörskap innehåller bland annat bildspel, undervisningstips, extraövningar och mallar.

Tester och övningar 
Här finns självrättande övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd 
Lärarversionen innefattar hela elevmaterialet samt kommentarer till övningar, powerpoint-bilder, planeringstips och projektmallar. Den ger även möjlighet för egna anteckningar och låter dig som lärare lägga till och dela eget material.

Personlig lärupplevelse 
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
I Entreprenörskap har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr : 40686558