Filosofi, digitalt läromedel, elev, 12 mån

Lars Mouwitz
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Filosofi är ett heltäckande digitalt läromedel för gymnasiekurserna Filosofi 1 och 2.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Filosofi får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet har ett enkelt, personligt och berättande språk. Här får eleverna följa filosofin i dess historiska utveckling. Förståelsen för klassiska begrepp och frågeställningar fördjupas steg för steg. Med intressanta biografier och en humoristisk ton gör författaren filosofin både levande och intressant.

Interaktivt och multimodalt 
Bilder ger ett bra stöd i inlärningen. 

Tester och övningar 
Här finns länkar, uppgifter och fördjupningsmaterial som hjälper eleverna att befästa kunskaperna och att tillgodogöra sig innehållet ännu bättre.

Lärarstöd 
I Filosofi finns lärarmaterial i form av extramaterial och fördjupningar som du kan använda för att bredda din undervisning.

Personlig lärupplevelse 
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
I Filosofi har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr : 40684721