Insteg Fordonsbranschen, digitalt läromedel, elev, 18 mån

Ohlsson, Larsson, Anund
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Insteg Fordonsbranschen är ett läromedel på grundläggande nivå. Läromedlet är främst anpassat för kursen Fordonsbranschen på programmet fordonsvård och godshantering. Men kan även användas för kursen Fordons- och transportbranschens villkor och arbetsområden på fordons- och transportprogrammet.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Insteg Fordonsbranschen får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet en något enklare version av Prestanda Branschkunskap, men med två avsnitt som tydligt avviker. Ett relativt stort avsnitt för däckarbeten och hjulutrustning samt ett för rekonditionering. Texten har bearbetats så att den är lättläst. Materialet är speciellt lämpligt för elever med särskilda behov och elever som går introduktionsutbildningar.

Interaktivt och multimodalt
Filmer beskriver användningen av fordonslyftar samt däckarbeten.

Tester och övningar
Självrättande instuderingsuppgifter ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Lärarversionen innehåller allt som finns i elevversionen samt ger utökad funktionalitet för kommunikation och administration.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse.  Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Insteg Fordonsbranchen täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr: 40691521