Prestanda System- och nätverksteknik, digitalt, elev, 18 mån

Sven Larsson, Anders Ohlsson
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Prestanda System- och nätverksteknik är ett heltäckande digitalt läromedel som presentera de viktigaste givarna och aktuatorerna samt digital- och datakommunikationsteknik.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Prestanda System- och nätverksteknik får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet presenterar grunderna för de viktigaste givarna och aktuatorerna på ett enkelt och översiktligt sätt samt beskriver grunden för digitalteknik och datakommunikationsteknik. Speciellt fokus har lagts på mätteknik. 

Interaktivt och multimodalt
Välskrivna texter varvas med pedagogiska illustrationer samt en rad smarta funktioner.

Tester och övningar
Självrättande tester ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Lärarversionen innehåller allt som finns i elevversionen samt ger utökad funktionalitet för kommunikation och administration.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Prestanda System- och nätverksteknik täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr : 40680167