BokGym Djurens biologi, bok

Nyhet!
Bengt Weidow, Rickard Andersson
Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Boken Djurens biologi vänder sig i första hand till elever på Naturbruksprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Djurens biologi, såsom etologiska grundbegrepp, beteendestudier, artbegreppet, djurriket, djurcellens och djurens byggnad, livsprocesser, mikroorganismer och virus, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom naturbruksområdet.

  • Artikelnr : 98682724
  • Sidor : 157
  • Utgivningsår : 2022
Om serien

BokGym – Flexibla läromedel för yrkesprogrammen

BokGym är en serie tryckta och digitala läromedel för flera av gymnasieskolans yrkesprogram - Bygg och anläggning, VVS och fastighet, El och energi, Naturbruk, Restaurang och livsmedel och Hantverk – frisör. De flexibla läromedlen detaljbehandlar de centrala delarna i respektive kurs. Här finns rikligt med kunskapskontroller och övningsuppgifter. Vi arbetar kontinuerligt tillsammans med lärare och yrkesverksamma för att skapa aktuella och tillgängliga läromedel.  

BokGyms digitala läromedel 

Innehållet i BokGyms digitala läromedel är detsamma som i motsvarande bok. Utöver det kursspecifika och kvalitetssäkrade innehållet ger de digitala läromedlen dig möjlighet att välja vad dina elever ska arbeta med. Det gör du genom att välja vilka övningsuppgifter/kunskapskontroller som ska visas för dina elever. Du kan bearbeta, kommentera, bedöma och betygsätta kunskapskontrollerna. Här finns också ljudfiler som ger dig och dina elever tillgång till inläsning av allt textinnehåll.

BokGyms läromedel i paket

BokGyms läromedel finns i en rad smarta paket. Vi har satt ihop paket med enbart tryckta läromedel och enbart digitala läromedel. Det finns också paket med både tryckta och digitala läromedel. Så att du kan välja det som passar just dig och dina elever bäst.  

Hitta dina läromedel

Välj program nedan och se vilka läromedel som finns för respektive yrkesprogram.