Läromedel i kommunikation, digitalt läromedel, lärare,12 mån

Johan Forsell
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Läromedel i kommunikation är ett heltäckande digitalt läromedel för gymnasiekursen Kommunikation. 


Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Läromedel i kommunikation får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här presenteras teorier inom ämnet, men också konkreta råd i hur man blir en bättre kommunikatör. I läromedlet betonas särskilt delar som kommunikation i konflikter, hur det sociala sammanhanget påverkar vårt sätt att kommunicera och framväxten av mediesamhället och mediekulturer.

Interaktivt och multimodalt 
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Texterna varvas med case, intressanta fördjupningsrutor, bildsatta sammanfattningar samt klassiska tal och andra filmklipp.

Tester och övningar 
Här finns självrättande övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd 
Lärarversionen innehåller dessutom ytterligare case och arbetsuppgifter.

Personlig lärupplevelse 
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
I Läromedel i kommunikation har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.  

  • Artikelnr : 40686459