Samhällskunskap – så klart! Digitalt, lärare, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Samhällskunskap – så klart! är ett heltäckande digitalt läromedel i samhällskunskap för anpassade gymnasieskolan.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Samhällskunskap – så klart! får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet innehåller alla moment som kursplanen efterfrågar demokrati och mänskliga rättigheter, privatekonomi och arbetsmarknad. Texterna är enkelt skrivna med sin bas i elevernas verklighet.

Interaktivt och multimodalt
Texten finns inläst och är även möjlig att storleksanpassa. Många och genomtänkta bilder underlättar inlärningen och svåra ord förklaras tydligt.

Tester och övningar
Här varvas enkla texter med frågor i olika svårighetsgrad. I direkt anslutning till läst avsnitt finns det frågor av olika svårighetsgrad.

Lärarstöd
Lärarversionen innehåller bland annat undervisningstips. Både elev- och lärarversionen har en rad smarta funktioner som både berikar och underlättar inlärningen.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Samhällskunskap – så klart! har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr : 40685322