Katalys – kemi för gymnasium och vuxenutbildning

Katalys Kemi

Katalys är heltäckande digitala läromedel i kemi för gymnasium och vuxenutbildning. I serien finns läromedel för kurserna Kemi 1 och 2. Katalys bygger på en genomtänkt pedagogik som låter eleverna bygga ny kunskap på redan kända fakta. Med unika filmade genomgångar av allt kursinnehåll, faktatexter, övningar och stora möjligheter till självbedömning guidas eleverna genom kemikursen.

Katalys för Kemi 1 och 2

Katalys är heltäckande digitala läromedel i kemi som trots sitt gedigna innehåll presenterar kemin på ett lättillgängligt vis. I Katalys hittar du en massa filmer som inte bara kompletterar textmaterialet, utan faktiskt tar dina elever igenom hela kemikursen.

Katalys – nytt digitalt läromedel i kemi

Katalys är ett alldeles nytt digitalt läromedel i kemi som bygger på en genomtänkt pedagogik som låter eleverna bygga ny kunskap på redan kända fakta. Med unika filmade genomgångar av allt kursinnehåll, faktatexter, övningar och stora möjligheter till självbedömning guidas eleverna genom kemikursen.

Flippat klassrum med Katalys Kemi 1

Magnus Ehinger, författare till Katalys och lärare på gymnasieskolan Spyken, berättar tillsammans med några av hans elever om deras tankar kring digitala läromedel och flippat klassrum i kemi.

Gästskribent Magnus Ehinger: Digitalisering ställer nya krav

Magnus Ehinger är författare och prisbelönt gymnasielärare i kemi och biologi bland annat för sina pedagogiska genomgångar på Youtube. Aktuell med Katalys Kemi, ett helt nytt läromedel, utvecklat med digitaliseringens möjligheter i fokus. Här skriver han om skolans digitalisering och de krav som digitaliseringen ställer på både läromedel och pedagogik.