Språket och berättelsen – svenska för gymnasium och vuxenutbildning

Språket och berättelsen – Svenska

Språket och berättelsen är i läromedelsserie i svenska för gymnasium och vuxenutbildning. Läromedlen är utvecklade för de högskoleförberedande programmen och kombinerar det bästa av två världar – skönlitterära texter som väcker elevernas intresse och tränar läsningen, samt teoriavsnitt som går igenom de språkliga momenten. Serien består av tryckta och digitala läromedel för kurserna Svenska 1-3.

Språket och berättelsen för Svenska 1-3

  • Innehåller välvalda skönlitterära texter som väcker elevernas intresse
  • Svarar väl mot de kriterier som framställs i kursplanerna
  • Innehåller många övningar som tränar elevernas färdigheter i svenska
  • Med teoriavsnitt som går igenom kursernas språkliga moment
  • Ger dig möjlighet att välja hur du vill arbeta – du kan välja och vraka ur läromedlet eller följa ett genomtänkt upplägg från start till mål. Du får ett stort stöd och stor frihet på samma gång

För dig som vill arbeta digitalt!

Språket och berättelsen digitalt läromedel är ett heltäckande läromedel i svenska för gymnasiekurserna Svenska 1, 2 och 3. Elevversionerna innehåller välvalda skönlitterära texter, en rad interaktiva övningar, digitala tidslinjer som illustrerar de litterära epokerna och mycket mer. Lärarversionen innehåller dessutom tips och råd kring hur du kan arbeta med materialet, extraövningar, länksamlingar och facit till alla övningar. Prova kostnadsfritt i 30 dagar och upptäck själv!