Massor av digitala nyheter och ett sortiment bredare än någonsin för barn- och fritidsprogrammet

Gleerups sortiment för barn- och fritidsprogrammet är bredare än någonsin. Vi har digitaliserat hela sortimentet. Du och dina elever har därmed större möjlighet att välja det arbetssätt och de läromedel som passar er bäst. 

Gleerups läromedel för barn- och fritidsprogrammet är mycket omtyckta. Läromedlen har en tydlig struktur som bygger på centralt innehållet och kursplaner. Innehållet är kvalitetssäkrat, pedagogiskt och tillgängligt, allt för att underlätta inlärningen för alla dina elever. Sortimentet för barn- och fritidsprogrammet har nu utökats och alla titlar finns nu i såväl tryckt som digital form.    

Fördelar med digitala läromedel
Med Gleerups digitala läromedel får ni ett aktuellt innehåll av hög kvalitet. Läromedlen är såväl strukturerade som flexibla och ger stora möjligheter till individualisering. De innehåller dessutom ett gediget lärarstöd som sparar dyrbar tid för dig som lärare. Här finns övningar som ökar studiemotivationen och inspirerar eleven att utveckla sitt lärande. Du har dessutom stora möjligheter att följa elevernas aktivitet och resultat. 

Läs mer om fördelar med digitala läromedel

Prova gratis

Är du nyfiken på Gleerups digitala läromedel för barn- och fritidsprogrammet? Välj det eller de läromedel du vill titta närmare på, läs mer och prova gratis i 30 dagar.

30 Maj 2022