Sparks 3 Lärarpaket

Sparks 3 Lärarpaket

Paket
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

I Sparks 3 lärarpaket ingår:
•    Sparks 3 Teacher's guide, 1 st
•    Digitalt lärarstöd, licens 12 mån, 3 st 
•    Digital träning, elevlicens 12 mån, 35 st
•    Digital träning, lärarlicens 12 mån, 3 st

Sparks 3 Teacher´s guide innehåller lektionstips, kopieringsunderlag, aktiviteter, högläsningstexter och tester. Det finns också tips kring hur man kan arbeta med texterna före, under och efter läsningen, förslag på samtalsfrågor, viktiga ord, begrepp och uttryck att uppmärksamma i texterna. 

I Teacher´s guide finns även fem högläsningstexter med sekvensbilder som kan användas för att träna aktivt lyssnande och att återberätta. 

Sparks 3, digitalt lärarstöd innehåller allt du behöver för att kunna ha gemensamma genomgångar. Du kan projicera bilder, föra text- och bildsamtal, och låta eleverna ta del av lyssningsövningarna och texterna inlästa på engelska. Här finns också de tio sångerna inspelade med sång och musik. 

Sparks 3, digital elevträning innehåller självrättande uppgifter som ger dina elever möjlighet att på ett konkret och roligt sätt färdighetsträna på ord, begrepp, fraser och språkliga strukturer. Som lärare kan du lätt se vilka uppgifter dina elever har gjort och hur det har gått.
Här finns också alla texter, lyssningsövningar och sånger, så att eleverna kan lyssna på och läsa texten i sin egen takt och hur många gånger de vill och behöver.
 
Sparks 3, digital träning, lärarlicens har samma innehåll som elevversionen. Här kan du följa elevernas resultat på de självrättande uppgifterna.

 Sparks:
•    stöttar och uppmuntrar eleverna att kommunicera på engelska 
•    har ett innehåll som eleverna kan känna igen sig i
•    bjuder in till det engelska språket i vardagsnära situationer och på olika sätt
 

  • Artikelnr: 51108377
  • Upplaga: 1.1
  • Utgivningsår: 2022
Om serien
Sparks – engelska för F–3

Sparks – engelska för lågstadiet

Med Sparks F–3 får dina elever möta det engelska språket i roliga texter och sånger. Varma och färgstarka illustrationer stöttar förståelsen och tar med eleverna på en språklig resa inom och utanför klassrummet.

Beställ provexemplar 

Här kan du beställa provexemplar av Sparks F-2 eller Sparks 3.

Sparks F–2

I Sparks F–2 Workbook får dina elever pröva sig fram i förståelsen av det engelska språket. Här finns uppgifter som är kopplade till bildspel och sånger i lärarstödet. Eleverna tränar på sin förmåga att läsa, lyssna, tala och förstå det engelska språket i olika sammanhang.
Bläddra i smakprov 

Sparks F–2 Teacher’s guide är en idébank där du hittar lektionstips, kopieringsunderlag och sångtexter.

I Sparks F-3 för vi möta de sju karaktärerna Amal, Leo, Mo, Sal, Tilly, Alex och Jess.

I Sparks F–2 digitalt lärarstöd finns 25 bildspel med enkla fraser, som utgår från vardagsnära ämnen, t ex färger, vilda djur, staden, kläder och väder. Här finns också sånger inspelade med både sång och musik.

Sparks 3

I Sparks 3 Textbook finns i 25 elevnära och roliga texter som öppnar dörren till det engelska språket. Texterna utgår från vardagsnära ämnen, t ex skolan, fritidsaktiviteter, kläder, väder och kompisar.
Bläddra i smakprov

 

I Sparks 3 Teacher’s guide finns stöd och tips kring hur du kan arbeta med texter, sånger och uppgifter. Här finns även kopieringsunderlag och högläsningstexter. 
Bläddra i smakprov

Sparks 3 digitala lärarstöd innehåller texter, bilder och uppgifter för gemensamma genomgångar. Här finns också alla texter inlästa och sångerna med både sång och musik.

Sparks 3 digital elevträning ger eleverna möjlighet att träna och repetera språket i självrättande interaktiva övningar.

I Sparks 3 Workbook får dina elever pröva sig fram i förståelsen av det engelska språket. Här finns uppgifter som är direkt kopplade till texterna i Textbook och som eleverna kan känna igen sig i.
Bläddra i smakprov

Författare till Sparks F-3

Jeremy Taylor är från Bristol i England men bor nu i Tjeckien. Han är författare till både läromedel och böcker med roliga historier. Jeremy föreläser och har utbildningar för engelsklärare runt om i Europa. Han tycker om att fotografera och jonglera.