FORMA Språket Trean, digitalt lärarmaterial, 12 mån

FORMA Språket Trean, digitalt lärarmaterial, 12 mån

Gleerups
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Obs! Ange e-postadress vid beställning.

Forma Språket är ett basläromedel i svenska för åk 1-3. Varje kapitel inleds med en tydlig målbeskrivning och en presentation över kapitlets innehåll. Målen återkommer i kapitlet, nu kopplade till konkreta övningar som gör det möjligt för eleverna att förstå vad de ska lära sig.

Forma Språket Digitalt lärarmaterial Trean är lärarens komplement till den tryckta boken Forma Språket Basbok Trean. Det digitala lärarmaterialet innehåller texterna i Basbok Trean. Dessa texter kan projiceras. De kompletteras med lektionsplanering för varje text. Det digitala lärarmaterialet innehåller också mål- och bedömningssidorna ur basboken samt lärarhandledning.

Forma Språket passar dig som:
• vill ha hjälp att formulera konkreta mål och utvärdera elevernas kunskaper
• vill ha varma och engagerande tester som inspirerar eleverna att läsa och diskutera
• vill projicera texterna 

Huvudförfattare till Forma Språket är Rickard Hultén. Han arbetar som lärarcoach i Stockholm stad och har undervisat i över 25 år i åk F-3. Han har skrivit många populära läromedel.

 

  • Artikelnr : 40677259
Om serien
Forma språket – svenska för 1-3

Forma språket – basläromdel i svenska

Forma språket är ett basläromedel i svenska för lågstadiet. Forma språket hjälper alla elever att nå kunskapskraven i årskurs 3, ger dig hjälp att formulera konkreta mål och utvärdera elevernas kunskaper. Texterna är varma och engagerande och inspirerar eleverna att läsa, skriva och samtala.