Boka in höstens webbträffar!

Lagom när höstterminen startar kör vi ett gäng med webbträffar för dig som undervisar i F-3. Ska du undervisa med något av Gleerups läromedel för F-3 till hösten? Eller är du bara nyfiken på alla möjligheter som finns och vill ha inspiration? Passa på att boka in de webbträffar som intresserar dig redan nu. Du får tips och inspiration för din undervisning från Gleerups läromedelsutvecklare, författare och lärare som jobbar med de olika materialen i sina klassrum. 

asset_image

Kom igång med Ord & Äventyr! 

webbträffen den 22 augusti 15.00-15.45 tipsar läromedelsutvecklare Jessica Nööjd Eklund om hur du kan jobba med Ord & Äventyr i din undervisning, och vad som är bra att tänka på när du ska starta igång terminen. 

Du får du också träffa lärare som arbetar med Ord & Äventyr i sin undervisning. De berättar om sina erfarenheter och ger praktiska råd. 

Anmäl dig till webbträffen 

Kom igång med Mattekojan! 

webbträffen den 27 augusti 15.00-15.45 
berättar och tipsar  läromedelsutvecklare Ewa Ekdahl om hur du kan arbeta med Mattekojan, och vad som är bra att tänka på när du ska starta igång terminen.

Du får du också träffa lärare som undervisar med Mattekojan som berättar om erfarenheter  och ger praktiska råd.

Anmäl dig till webbträffen 

Nyfiken på nya Mattekojan för F-klass?

Nu kommer omtyckta Mattekojan för Förskoleklass! Här får eleverna följa lill-grodan Gugges äventyr på bondgården. 

webbträffen 3 september 15.00-15.45 berättar läromedelsutvecklare Ewa Ekdahl mer och ger dig tips på hur du kan arbeta. Du får  också träffa lärare som undervisar med Mattekojan Förskoleklass. 

Anmäl dig till webbträffen

Kom igång med nya Fokus NO, SO och svenska!   

webbträffen 10 september  15.00-15.45 tipsar  läromedelsutvecklarna Åsa Gustavsson och Linda Rodhammar om hur du kan jobba med Fokus i din undervisning, och vad som är bra att tänka på när du ska starta igång terminen.

Du får också träffa lärare som arbetar med Fokus i sin undervisning. De berättar om sina erfarenheter, och ger praktiska råd till dig.

Anmäl dig till webbträffen 

10 Jun 2024