Dags att glömma många krångliga lösenord

I dag är det lösenordsbytardagen och ett utmärkt tillfälle att förenkla din lösenordshantering. Med Gleerups digitala läromedel har du alla läromedel samlade på ett ställe. Tillsammans med en enkel inloggning blir det riktigt enkelt att komma åt sina digitala läromedel. 
 

När du loggar in i Gleerups digitala läromedel kan du enkelt använda ditt befintliga konto hos Google, Facebook eller Office 365. Du som lärare och dina elever skapar själva denna koppling när som helst. En smidig lösning för att slippa krångel med flera lösenord.

Om din skola är ansluten till skolfederation kan du också logga in via den. 

Skapa en sammanhängande digital lärmiljö för hela skolan
Allt fler vill koppla ihop skolans lärplattform och administrativa system direkt med sina digitala läromedel. 

Gleerups erbjuder olika lösningar för integrationer mellan Gleerups digitala läromedel och övriga IT-system på skolan. Med en integration blir Gleerups digitala läromedel tillgängliga direkt från skolans lärplattform eller annat system och får därmed en mer naturlig koppling till den pedagogiska planeringen och uppföljningen. 

Dessutom blir det mindre att hantera när det bara är ett system att administrera. Användarna slipper använda och lära sig separata inloggningsuppgifter, utan kan använda samma som de använder i sitt vardagliga arbete och system. 

Läs mer om olika lösningar för integration mellan Gleerups digitala läromedel och övriga IT-system på skolan.