Vårens webbträffar för dig som undervisar i F-3

Nu är det äntligen dags för vårens webbträffar för dig som undervisar i F-3. Passa på att boka in de webbträffar som intresserar dig! Här får du får tips och inspiration för din undervisning från Gleerups läromedelsutvecklare, författare och lärare som jobbar med de olika materialen i sina klassrum. Alla deltagare kommer dessutom att få provexemplar av böckerna.

Kika in i Mattekojan 

Mattekojan är en ny serie för årskurs F–3, som redan har blivit omtyckt bland många lärare och elever har fokus på taluppfattning för att bygga elevernas förståelse och matematiska grund. 

Webbträffen den 17 april kl. 15.00-15.45 ger tips på hur du kan arbeta med Mattekojan. Du får träffa läromedelsutvecklare Ewa Ekdahl och lärare som undervisar med Mattekojan. 

Anmäl dig till webbträffen

Följ med på Äventyr! 

Ord & Äventyr är ett nytt läromedel i svenska för F–3, som snabbt blivit populärt. Spännande äventyr med stor värme väcker lusten för läsning och samtal. Nu även för Förskoleklass!

Webbträffen den 25 april kl. 15.00-15.45 ger tips hur du kan jobba med Ord & Äventyr. Du träffar läromedelsutvecklare Jessica Nööjd Eklund och lärare som arbetar med Ord & Äventyr. 

Anmäl dig till webbträffen

Succé för Sparks F-3 

 Många lärare undervisar redan med nya Sparks för F–3, och vi har fått så många härliga kommentarer kring hur bra och kul det är att undervisa med Sparks!

Webbträffen den 29 april kl. 15.00-15.45 ger tips på hur du kan arbeta med Sparks. Du träffar läromedelsutvecklare, Marina Walker.

Anmäl dig till webbträffen

Inspiration och nya material för förskoleklass

Nu finns våra populära läromedel Mattekojan och Ord och Äventyr även för Förskoleklass! 

webbträffen 6 maj kl. 15.00-15.45 tipsar Gleerups läromedelsutvecklare hur du kan jobba med några av de nya materialen i svenska, matematik och engelska för F-klass.

Anmäl dig till webbträffen 

Nya Fokus NO, SO och svenska   

Nya Fokus NO och SO för 1–3 har redan blivit ett omtyckt läromedel i många klassrum. Nu kommer även Fokus svenska! Här får du allt samlat för dina lektioner: tydliga genomgångar, arbetsuppgifter och lärarstöd. Allt du behöver är en lärarlicens i varje ämne.

webbträffen 14 maj kl. 15.00-15.45 får du se mer av allt innehåll och tips kring hur du kan undervisa med Fokus NO, SO och svenska. 

Anmäl dig till webbträffen 

15 Apr 2024