Bli en superuser – skolans egen superhjälte

Använder din skola Gleerups digitala läromedel i alla ämnen? Brinner du för kunskap och digitalt lärande och vill ständigt utvecklas? Gillar du att dela med dig och hjälpa dina kollegor? Då är du säkert rätt person att bli din skolas superuser för Gleerups digitala läromedel.
 

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Bli en superuser för Gleerups digitala läromedel

Att vara superuser

Som superuser är du van vid att regelbundet använda Gleerups digitala läromedel och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Du blir en extra värdefull kollega som med hjälp av oss på Gleerups blir den givna experten på din skola. Som superuser blir du helt enkelt ett gott stöd i ert kollegiala lärande och säkerställer att ni får bästa möjliga nyttjande av ert arbete med Gleerups digitala läromedel.

Det här får du som superuser:

  • Snabbingång till en egen personlig kontakt på Gleerups support
  • Särskild tillgång till unik utbildning för enbart superusers
  • Vara del i ett exklusivt nätverk med superusers runt om i landet
  • Förhandsinformation om nyheter och kommande utveckling
  • Garanterad plats på Gleerups användarkonferens

Unik utbildning för superusers

Som superuser får du möjlighet att delta i en fördjupad och praktiskt orienterad utbildning i de kompletta digitala läromedlens möjligheter. En djupdykning i läromedlens alla funktioner, men även fördjupningar i de större frågorna som inkludering, studieteknik, informations- och källkritik, att bygga ut läromedlen med eget material och möjligheten att länka samman dem med andra verktyg som Gsuite/O365 eller det LMS ni använder. Efter utbildningen kan du bättre stödja dina kollegor i implementeringen, svara på grundläggande frågor och vara en katalysator för ämnesutveckling och samarbete på din skola.

Du som superuser blir inte bara en viktig person på din skola, utan också för oss på Gleerups. Vi vänder oss gärna till dig för att få input till vår utveckling och ger dig möjlighet att vara först av alla och testa framtida koncept och funktioner. Ni kan vara upp till tre superusers på varje skola.