Prestanda Branschkunskap, digitalt läromedel, elev, 18 mån

Kjell Anund, Sven Larsson, Anders Ohlsson
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Prestanda Branschkunskap är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen fordons- och transportbranschens villkor och arbetsområden.


Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Prestanda Branschkunskap får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet ger en bred introduktion till olika verksamhetsområden inom fordonsbranscherna.

Tester och övningar 
Här finns självrättande uppgifter där eleven kan testa sina kunskaper och kontrollera sin kunskapsnivå.

Lärarstöd 
Lärarversionen innehåller allt som finns i elevversionen samt ger utökad funktionalitet för kommunikation och administration.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
Prestanda Branschkunskap täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr : 40680143