Barns lärande och växande, lärarwebb, individlicens 12 mån

Barns lärande och växande, lärarwebb, individlicens 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Barns lärande och växande är ett läromedel för kursen med samma namn. Läromedlet består av elevbok, lärarhandledning och lärarwebb.

Barns lärande och växande tar upp barns utveckling och levnadsvillkor, hur barn samspelar i kamratgruppen och vilken betydelse media har för dagens barn. Läromedlet har en tydlig koppling till kursplanen med ett kapitel för varje punkt i det centrala innehållet. 

Barns lärande och växande, Lärarwebb innehåller lösningsförslag till bokens instuderingsfrågor, förslag på uppgifter för enskilt arbete och grupparbete, frågor på texten, lektionsförslag samt film-, bok- och länktips. Dessutom finns digitala presentationer som passar utmärkt vid introducerande genomgångar eller sammanfattningar. Lärarwebben ger dig ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.

Barns lärande och växande, Lärarwebb i korthet:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning

  • Artikelnr: 40676818
Barns lärande och växande - för Barn- och fritidsprogrammet på gymnasieskolan

Barns lärande och växande

Barns lärande och växande är ett läromedel skrivet för kursen med samma namn på gymnasieskolans Barn- och fritidsprogram. Läromedlet består av elevbok, lärarhandledning och lärarwebb. Läromedlet ha en tydlig koppling till kursplanen med ett kapitel för varje punkt i det centrala innehållet.