Pedagogiskt ledarskap, lärarwebb, individlicens 12 mån

Pedagogiskt ledarskap, lärarwebb, individlicens 12 mån

Av Tove Phillips
Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Pedagogiskt ledarskap är ett läromedel för kursen med samma namn. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.

I den andra upplagan av Pedagogiskt ledarskap finns uppdateringar, fördjupningar i aktuell forskning och nya övningsuppgifter. Läromedlet beskriver allt ifrån olika ledarskaps- och organisationsteorier till konflikthantering och hur man praktiskt arbetar för att bli en bra ledare. Läromedlet tar bland annat upp vad det är som gör vissa människor till bra ledare och hur man gör för att planera aktiviteter så att de passar alla i en grupp.

Pedagogiskt ledarskap, Lärarwebb innehåller lösningsförslag till bokens instuderingsfrågor, förslag på uppgifter för enskilt arbete och grupparbete, frågor på texten, lektionsförslag samt film-, bok- och länktips. Dessutom finns digitala presentationer som passar utmärkt vid introducerande genomgångar eller sammanfattningar. Lärarwebben ger dig ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.

Pedagogiskt ledarskap, Lärarwebb i korthet:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning

  • Artikelnr: 40675125