Katalys Kemi 1, digitalt läromedel, elev, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Katalys är heltäckande digitala läromedel för gymnasieskolans kurser Kemi 1 och Kemi 2.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Katalys Kemi 1 innehåller ett helt unikt material av filmatiserade genomgångar av hela kursinnehållet som tillsammans med traditionellt skrivna faktatexter underlättar elevens lärande. Läromedlet bygger på en genomtänkt pedagogik som följer en logisk struktur och låter eleverna bygga ny kunskap på redan kända fakta.

Interaktivt och multimodalt
Läromedlet är perfekt för dig som vill arbeta med flippat lärande. Videogenomgångarna är gjorda så att de både kan användas av eleverna för att förbereda sig inför nästa lektion och för repetition av redan genomgångna moment – eller båda!

Tester och övningar
I Katalys Kemi 1 finns självrättande tester och övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig innehållet på ett ypperligt vis.

Lärarstöd
Katalys Kemi 1 innehåller ett fylligt lärarmaterial med förslag till demonstrationer och laborationer. Via resultatvisningen kan du enkelt följa upp resultaten för varje enskild elev. I lärarmaterialet finns förslag till kursplaneringar med demonstrationer och laborationer tydligt kopplade till genomgångna moment.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar. De medryckande videogenomgångarna låter eleven följa med i materialet helt i sin egen takt.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Du som lärare kan enkelt anpassa innehållet. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr : 40697387
Om serien
Katalys – kemi för gymnasium och vuxenutbildning

Katalys Kemi

Katalys är heltäckande digitala läromedel i kemi för gymnasium och vuxenutbildning. I serien finns läromedel för kurserna Kemi 1 och 2. Katalys bygger på en genomtänkt pedagogik som låter eleverna bygga ny kunskap på redan kända fakta. Med unika filmade genomgångar av allt kursinnehåll, faktatexter, övningar och stora möjligheter till självbedömning guidas eleverna genom kemikursen.

Katalys för Kemi 1 och 2

Katalys är heltäckande digitala läromedel i kemi som trots sitt gedigna innehåll presenterar kemin på ett lättillgängligt vis. I Katalys hittar du en massa filmer som inte bara kompletterar textmaterialet, utan faktiskt tar dina elever igenom hela kemikursen.

Katalys – nytt digitalt läromedel i kemi

Katalys är ett alldeles nytt digitalt läromedel i kemi som bygger på en genomtänkt pedagogik som låter eleverna bygga ny kunskap på redan kända fakta. Med unika filmade genomgångar av allt kursinnehåll, faktatexter, övningar och stora möjligheter till självbedömning guidas eleverna genom kemikursen.

Flippat klassrum med Katalys Kemi 1

Magnus Ehinger, författare till Katalys och lärare på gymnasieskolan Spyken, berättar tillsammans med några av hans elever om deras tankar kring digitala läromedel och flippat klassrum i kemi.

Gästskribent Magnus Ehinger: Digitalisering ställer nya krav

Magnus Ehinger är författare och prisbelönt gymnasielärare i kemi och biologi bland annat för sina pedagogiska genomgångar på Youtube. Aktuell med Katalys Kemi, ett helt nytt läromedel, utvecklat med digitaliseringens möjligheter i fokus. Här skriver han om skolans digitalisering och de krav som digitaliseringen ställer på både läromedel och pedagogik.