Insikter i svenska 1, digitalt läromedel, lärare, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Lärarlicensen till Insikter i svenska innehåller hela elevdelen och extra lärartips såsom utskrivbara matriser till bedömning, uppgifterna intervjua en blivande kollega och sök ditt framtida jobb samt olika yrkesartiklar.

Personlig lärupplevelse

Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter.

Flexibelt planeringsverktyg
Du som lärare kan enkelt skapa planeringar direkt i dina digitala läromedel genom att kombinera innehåll från ett eller flera läromedel med länkar till eget och externt material. Du kan dela dina planeringar till både elever och kollegor, vilket ger stora möjligheter till individualisering.
 

  • Artikelnr: 40680495
Om serien
Insikter i svenska – svenska för gymnasium och vuxenutbildning

Insikter i svenska

Insikter i svenska är läromedel i svenska för gymnasium och vuxenutbildning som passar för både yrkes- och högskoleförberedande program. Serien består av digitala läromedel för kurserna Svenska 1, 2 och 3.