Äldres hälsa och livskvalitet, digitalt, elev, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Äldres hälsa och livskvalitet är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen med samma namn.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Äldres hälsa och livskvalitet får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet har en kursnära struktur och täcker på ett tydligt sätt in det centrala innehållet. Här behandlas frågor som: Vad innebär ett normalt åldrande? Hur ser samhället på åldrande? Hur kan vi underlätta för ett åldrande liv med livskvalitet?

Interaktivt och multimodalt
Här varvas texter med en rad smarta funktioner.

Tester och övningar
Självrättande övningar och länkar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Lärarversionen ger dig tillgång till ett gediget lärarmaterial och ytterligare funktionalitet som underlättar din planering och undervisning.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse.  Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Äldres hälsa och livskvalitet täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr : 40694089